Vakantiedagboek #1 Disneyland Paris

&#x200b

Vandaag was het dan zover, we gingen naar Disney. Roy en ik stonden rond 03.30 op en pakten snel onze laatste spulletjes in, verder maakten wij broodjes voor onderweg en daarna waren wij helemaal klaar om te gaan. Ongeveer een uur later zaten wij in de auto en reden wij weg richting Disney. 

Na een mistige rit van ongeveer 5,5 uur, kwamen wij aan bij ons hotel. Hotel Santa Fé. Wij checkte in en konden meteen naar onze kamer, daar hebben wij alle spullen gelegd en pakten wij onze tas voor in het park. Daarna liepen wij richting het park.

Het was echt heerlijk weer. Het was misschien wel koud, maar het zonnetje scheen heel erg fijn. 

Toen wij het park in liepen, krijgen wij 2 fastpass kaartjes van iemand voor de Indiana Jones achtbaan. Aangezien ik niet van achtbanen houd, gingen Roy en mijn vader daar samen in. Daarna gingen wij opzoek naar een lunchtentje. Dat was nogal lastig. Alles was al volgeboekt en ook voor ‘ savonds. In het arrangement zat all inclusive eten. Wij hadden bonnen gekregen die je bij bepaalde restaurantjes kon inleveren. Helaas was dit best slecht geregeld vond ik, dus om een plekje te krijgen was nog erg lastig. 

Uiteindelijk hadden wij een restaurantje en plekje kunnen vinden en hebben wij echt heerlijk gegeten van een lopend buffet waar ze alles der op en der aan hadden. 

Daarna gingen wij naar de attractie Buss lightyear. Daar stond een flinke rij, dus daar hebben wij wel een tijdje gestaan. Inmiddels was het al 17.45 voordat wij de attractie echt inkonden en wat heb ik gelachen. 

Na die attractie werd het tijd om een snack te halen. Dat kon tot 18.00 en wij kwamen er precies om 17.55. Ik nam een kopje thee en een donut. Daarna gingen wij door naar een andere attractie waar je in autootjes rijd. Ook daarin heb ik erg gelachen. 

Daarna liepen wij richting Mainstreet, we liepen door wat winkeltjes en daarna gingen wij naar de lichtshow kijken, helaas konden wij niet echt wat zien, dus besloten wij eerder naar Disney village te gaan, voordat de hele meute weg zou gaan. In Disney Village hebben wij nog even wat gegeten en daarna zijn wij naar het hotel gelopen en gingen lekker douchen en naar bed. Ik was helemaal kapot van deze lange maar hele leuke dag.

Liefs Ariadne

Advertenties

3 gedachtes over “Vakantiedagboek #1 Disneyland Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s