Vakantiedagboek #1: Antwerpen

Vandaag was het dan zover, Roy en ik ging voor een weekendje naar Antwerpen. Ik had Roy voor zijn verjaardag een weekendje weg gegeven en wij hadden besloten om gezellig naar Antwerpen te gaan. Wij verbleven in het Ramada hotel net eventjes buiten het stadscentrum, maar makkelijk bereikbaar met het OV.

Vrijdag was het vandaag, rond een uur of 8 en Roy en ik zijn bijna klaar om naar Schiphol te gaan, daar zouden wij namelijk de Intercity Internationaal pakken richting Antwerpen. Om 09.07 precies hadden wij de trein en gelukkig was er genoeg plek. De reis duurde ongeveer 2 uur en 10 minuten, dus rond 11.15 kwamen wij aan op Antwerpen Centraal. Daarna liepen wij richting de metro, daar kochten wij 2 drie dagen kaarten, zodat wij de andere dagen geen omkijken meer naar hadden. Nadat wij die tickets hadden, pakten wij metro/tram 2 richting Hoboken en stapten wij bij halte “De Singel” eruit. Vanuit daar was het nog maar heel even lopen naar het hotel. Eenmaal bij het hotel wilde wij inchecken, alleen kostte dat extra geld, dus besloten wij onze bagage in het hotel achter te laten en namen wij weer de tram richting het centrum. Vandaag was het black friday, dus er waren flinke kortingen in bijna alle winkels, dus wij gingen lekker shoppen. Ook haalde wij bij de supermarkt een lekker broodje, zalm en wat te drinken, zodat wij even konden gaan lunchen.

Rond half 6 besloten wij wat te gaan eten bij een leuk restaurantje op de Groenplaats, ik at een heerlijke pasta combinatie en Roy had een heerlijke pittige pasta. Na het eten namen wij de tram terug naar het Hotel, in het Hotel gingen wij eerst inchecken en de hotelkamer bekijken. Daarna pakten wij onze spullen uit en gingen wij heerlijk douche en ’s avonds lekker in bed tv gekeken.

Liefs Ariadne 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s