Vakantiedagboek #6: Dagje strand

Vandaag stonden wij iets later op dan de vorige dagen, wel ontbeten wij snel zodat wij naar het strand konden gaan. Om 11 uur reden wij richting het strand, maar gingen wij eerst nog even langs een heel mooi klein kerkje die van binnen helemaal bestond uit Delfts blauwe tegeltjes. Nadat gezien te hebben reden wij naar het strand en gingen wij liggen op dezelfde plek als eerder deze week.

Ook dronken wij nu weer een heerlijke kop koffie en thee en daarbij aten wij een Pastel da nata die ik ’s ochtends bij een bakkertje had gehaald waar ik helaas opgelicht was. Verder lagen wij heerlijk te genieten van het zonnetje. Rond 13.00 gingen wij lekker lunchen, alleen hadden wij dit keer zelf broodjes en rauwe ham meegenomen, om zelf even te beleggen.  Ook haalden wij later op de middag een lekker waterijs bij Julia’s strandtent.

We maakten nog wat foto’s en daarna reden wij richting het huisje, onderweg deden wij nog wat boodschapjes voor het eten.
‘S avonds aten wij een heerlijke salade en een stukje chocolade als toetjes. Daarna keken wij Kenau af en gingen naar bed.

Liefs Ariadne 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s