Vakantiedagboek #13; Krabi

Vandaag was al weer de derde dag aangebroken hier op Krabi. De ochtend begon al lekker, Roy en ik zaten namelijk opgesloten in de badkamer en konden er niet uit. Na veel gedoe was het eindelijk gelukt en konden wij ontbijten. Ook besproken wij toen de plannen voor vandaag. 

Wij besloten om vandaag lekker een scooter te huren en door Krabi te rijden. Zo gezegd, zo gedaan. Nog geen uur later zaten we op de scootee. Onderweg stopten wij eventjes om lekker koffie te drinken. Op dat moment begon het ook te regenen, dus dat kwam mooi uit. Daarna reden wij verder langs nog een waterval en langs andere bezichtigingen. Uiteindelijk kwamen wij nog langs de tiger cave temple. Daar zijn wij naar binnen gegaan en later wilde wij helemaal naar de top van een berg omdat daar ook iets te bezichtigen was. Je moest er alleen wel meer dan 2000 traptredes voor beklimmen. Zelf ben ik na 300 ongelijke tredes gestopt. De jongens zijn wel door gelopen. Ongeveer 1 uur later kwamen de jongens weer beneden en gingen wij lunchen. Na de lunch reden wij weer naar het hotel. 

‘S avonds gingen wij wat eten waar wij de eerste avond ook waren geweest en daarna reden wij met de scooter door naar het hotel.

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.