Vakantiedagboek #12: Krabi

Vandaag was het dus onze echt eerste rustigdag hier in Thailand, wij waren wel vroeg wakker met zijn allen. Dat werd dus ook vroeg ontbijten en daarna ons klaar maken om te gaan. Rond 9.15 gingen wij naar met de taxi richting het strand. Wat wij al verdacht vonden, was dat er helemaal geen mensen lagen op het strand, terwijl het al heel lekker weer was. Zelf dachten wij dat dat kwam omdat het nog zo vroeg was, maar al gauw kwamen wij erachter waarom er niemand op het strand lag.

Wij gingen alle zes de zee in en toen werd iedereen behalve ik gestoken door een kwal. Had ik even massel. Roy was het ergste gepakt, zijn hele voet was rood en zat onder de blaren. Gelukkig was er een doof mannetje die het “wondermiddel” bij zich had. Hij krabte een stukje blaar open en smeerde het spul erop. En al snel leek het als of er niks was gebeurd. 

We besloten uiteindelijk om een lekkere massage te nemen van een uur en Jannie en ik kregen ook nog een manicure en pedicure erbij. Het was een heerlijke massage en grappig om mee te maken.


Na de massage gingen wij ergens een hapje eten en daarna liepen wij terug naar het hotel. Toen hebben wij nog eventjes gezwommen en daarna gedouched. ‘S avonds pakten wij de taxi weer naar de boulevard en gingen wij daar weer lekker wat eten. Na het eten terug naar het hotel en slapen.

Tot morgen.

Liefs Ariadne 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s