Vakantiedagboek #11; Krabi 

Na een hele onrustige nacht, waarbij het leek alsof je op de snelweg sliep, werden Roy en ik al vroeg wakker.

We gingen ontbijten en toen was het eigenlijk al het gesprek van de ochtend, om te wisselen van hotel. Na het ontbijt belde de moeder van Roy BMP in Chiang Mai, of er eventueel iets geregeld kon worden. Helaas kon dat niet en die man had de eigenaar van het hotel gebeld zodat wij een andere kamer konden krijgen. Helaas was de geluidsoverlast in alle andere kamers net zo erg als in waar wij nu zaten. Toen had de man een voorstel om in het “hotel” er naast te zitten, alleen was die al heel veel duurder per nacht. 

We zaten zelf ook te kijken naar een ander hotel, het leek alleen alsof hij de wifi afgesloten had, want dat hadden wij opeens niet meer. Dus besloten wij om naar een koffietentje te gaan in de straat waar wij zaten. Daar heb ik echt overheerlijk caramel machiatto gedronken. Ongveer 2,5 uur en 2 koppe koffie per persoon later, hadden wij een ander hotel geboekt en werd het tijd om onze backpacks in te pakken en om te verhuizen. Zo gezegd, zo gedaan en nog geen half uur later stonden wij te wachten op de tuktuk. 

Eenmaal in het andere hotel aangekomen, gingen wij eerst een duik nemen in het zwembad en daarna lekker lunchen. Daarna hebben wij nog wat gezwommen en gingen wij douche. Dit hotel was echt zo luxe vergeleken met die andere. Iedereen was super blij met deze beslissing.

Dit hotel heet Maleedee resort en is dus echt een aanrader voor als je in Krabi bent.
Later op de middag gingen wij met de gratis taxiservice, richting de boulevart. Daar hebben ze allemaal leuke restaurantjes en winkeltjes. Het is echt heel erg gezellig. We aten lekker wat en liepen wat rond over de boulevart. Uiteindelijk aten wij als toetje nog een lekker ijsje bij Haagen Dazs. Daarna liepen wij terug naar het hotel en gingen wij lekker slapen.


Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.