Vakantiedagboek #9; back to Chian mai

Vandaag gingen wij weer terug naar Chiang Mai. We werden wakker met harde regen en het werd nog een opgave om droog aan te komen bij het ontbijt. Gelukkig had ieder huisje zijn eigen paraplu, wel zat mijn broekje onder de modder door mijn slippers. 

Na het ontbijt waren wij eigenlijk snel klaar om te gaan. We werden met de taxi naar een bepaald punt gebracht waar wij werden opgehaald om naar Chiang Mai te gaan. Na weer een lange rit en 762 bochten verder, kwamen wij aan bij BMP in Chiang mai, waar wij dus vannacht zouden verblijven. BMP is een beetje te vergelijken met een hostel, alleen kan je er wel ontbijten. 

Nadat wij daar aankwamen, checkte we in en gingen wij opzoek naar een lunchtentje. Het duurde even voordat wij er 1 hadden. Na dat wij gelunched hadden gingen Roy en ik nog even zwemmen in de regen. Dat is echt raar hier in Thailand, het regend, maar het is gewoon nog heel warm weer. 

Rond 3 uur gingen wij douche en even relaxen op de kamer. Ongeveer 3 uur later gingen wij richting het centrum en heerlijk eten bij de Italiaan waar wij al 2 keer eerder hadden gegeten. Na het eten liepen wij over de nightmarket, maar opgegeven moment gingen wij opsplitsen en bleven Roy en ik over. Ik heb van Roy een parfum gekregen. Verder hadden wij niks meer gekocht.

Uiteindelijk pakten wij de tuktuk terug naar BMP en gingen wij ook lekker slapen en ons klaar maken voor de vliegreis van morgen.

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.