Vakantiedagboek #6; THE Jungle tour

Na een heerlijke nacht geslapen te hebben, moesten wij vandaag alweer vroeg opstaan voor de volgende activiteit, namelijk de jungle tour. We hadden allemaal een rugzakje gevuld met onze benodigheden en na een lekker ontbijt stonden wij on 08.30 kkaar om te gaan. We reden eerst nog even snel lang BMP, want daar kwamen nog wat mensen bij, maar zo gauw wij compleet waren, waren wij klaar om te gaan. 

Als eerste reden wij langs een markt. Daar werden ingrediënten voor ons avondeten gehaald en daar konden wij eventueel ook nog wat te eten halen om mee te nemen. Daarna reden wij door naar een olifantenverblijf waar wij de olifanten konden voeren en op ze mochten rijden. (Ik weet dat de meningen hier over verdeelt zijn, bij deze zeiden ze dat het voor het goede doel was en de olifanten niet mishandelt worden, maar ik vond het als nog zielig). Na de olifanten reden wij door en gingen wij ergens lunchen. Daar leerde wij ook onze gids kennen. Daarna begon de trekking pas echt. We liepen een aantal uur op soms onmogelijke paadjes, ook kwamen wij langs een hele mooie waterval en hebben daar lekker een duik genomen en foto’s geschoten. Daarna liepen wij verder naar het “dorpje” waar wij sliepen. Dat was een grote bambootent. ‘ s avonds hadden wij eerst Thais gegeten en daarna hebben wij ee. Spel gespeelt met andere toeristen. Roy en ik gingen al heel vroeg naar bed omdat wij behoorlijk moe waren. We sliepen op een dun matje met een deken en een kussen.In het begin lag het nog wel redelijk, later alleen niet meer.

Dag 7;

Vandaag waren Roy en ik al vroeg wakker. Ik had zelf niet echt lekker geslapen, maar had ook niet anders verwacht. Rond 08.30 sto d het ontbijt voor ons klaar en nog geen uur later waren wij weer op pad. We liepen weer een behoorlijk stuk en kwamen langs nog een waterval. Ongeveer 3 uur later kwamen wij bij een auto en werden wij naar de lunchplaats gebracht. Daar aten wij lekker en daarna gingen wij bambooraften, ik zat samen met Roy en Mike op  1 raft, het was niet heel wild ofzo, maar wel heel grappig en leuk. 

Rond half 5 kwamen wij aan in het hotel en gingen wij heerlijk douche, dat voelde echt zo lekker. ‘S avonds hadden wij niet echt plannen, we aten vlak bij het hotel, bij een tentje waar ze echt van alles hadden, daarna gingen wij nog even langs de supermarkt en daarna lekker slapen.

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.