Vakantiedagboek #5; Chiang Mai

Na een onrustige nacht werd ik wakker in de nachttrein en we stonden stil. We moesten dus wachten totdat een andere trein ons gepasseerd was, aangezien het maar een eenbaansspoor was. 

Ongeveer een uur later reden wij verder. Inmiddels hadden Roy en ik ons ontbijtje al gekregen en dat was eigenlijk niet echt te eten, maar goed. 

Met ongeveer 2 uur vertraging en 15 uur later, kwamen wij aan in Chiang Mai. Daar werden wij opgehaald door iemand van BMP ( soort toeristeninformatie zoals in Bangkok). Hij bracht ons ook eerst langs BMP en daarna door naar ons hotel. We verbleven in het Woodfield resort en het zag er mooi uit. Het allereerste wat wij deden was even lunchen, want we hadden best wel trek gekregen. Na het eten namen wij een duik in het zwembad en gingen wij even heerlijk ontspannen. Daarna gingen wij douche, opmaken en wachten op de taxi die ons naar de stad zou brengen.

Eenmaal daar aangekomen, zijn we eerst wat tempels gaan bekijken en daarna heerlijk wezen eten bij ee. Italiaans restaurant, waar ik heerlijk pizza heb gegeten. De eigenaar is zelf Italiaans, dus het was echt lekker eten. Na het eten lieoen wij over de sundaymarket, dat was een super lange markt die er elke zondag was. Daar heb een souveniertje voor mijn ouders gekocht en ook een leuk armbandje voor mezelf.

Daarna pakte wij de taxi terug en gingen wij heerlijk slapen in het hotel.

Tot morgen 

Liefs Ariadne 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s