Vakantiedagboek #4 Nachttrein Chiang Mai

Vandaag was ik al vroeg wakker. Je werd wakker gemaakt door het licht dat naar binnen kwam en door het geluid van de bootjes, die al vroeg aan het varen waren. 

We gingen eerst gezellig ontbijten en daarna namen wij nog een plons in de River Kwai.

Daarna spoelde wij ons af en pakten wij onze spullen weer in. Rond 10 uur haddeb wij de boot weer terug naar het vaste land. Toen wij daar aankwamen, stond dezelfde taxichauffeur als gisteren ons op te wachten. Hij bracht ons weer terug naar Bangkok. Onderweg reden wij nog langs de River Kwai bridge en haalde we wat te eten en te drinken bij de 8 eleven, ook alvast voor in de nachttrein.

Toen wij eenmaal in Bangkok waren aangekomen, gingen wij eerst opzoek naar een eettentje. Die hadden wij best snel gevonden. Daar hadden wij heeijk Thais gegeten. Daarna liepen wij weer terug naar het treinstation en kwamen wij erachter dat het mannetje die alles voor ons geregeld had, ons de verkeerde treintickets had gegeven. Dus we belde even en het werd gelukkig allemaal geregeld. 

Rond 7 uur stapten wij op de trein en gingen wij opzoek naar onze bedden. Je sliep met zijn 4′ en in 1 coupé. Het was echt ontzettend koud in de trein, dus al gauw zaten wij onder de dekens. 

Rond 23.00 gingen wij proberen te slapen.
Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s