Vakantiedagboek #5; something to do

Dag 6: Mlini
Vandaag maakte Roy mij wakker, omdat er spullen van het balkon waren gewaait. Roy was al naar beneden gelopen om mijn handdoek uit de boom te halen. Dus ik liep even naar mijn ouders om te melden dat het heel hard waaide. 

Daarna kleedde we ons aan en gingen wij ontbijten, ook hadden wij het erover wat wij vandaag zouden gaan doen. We beslotenom rond 11.00 de bus te pakken richting Mlini, een heel schattig plaatjes dat op de weg ligt naar Dubrovnik. 

In Mlini hebben wij eventjes wat gewandelt en gezwommen. Het was echt heel erg warm, dus 2 uirtjes later hadfen wij het eigenlijk wel gehad en pakten wij de boot terug naar Cavtat. Die tocht duurde ongeveer 45 minuten. Toen wij weer in Cavtat waren besloten wij nog eventjes naar het strand te gaan bij Rokotin, dat is dus de andere kant als waar wij normaal liggen. 

Rond 16.30 liepen wij weer richting het apartement en ’s avonds bleven wij daar, want de eigenaren van het apartement hadden ons uitgenodigd om gezellig te komen eten. We ging lekker grillen. 

Na het eten hebben we nog wat gekletst en daarna was het de hoogste tijd om lekker te gaan slapen.

Dag 7; beachday

Vandaag hadden wij niet zoveel gepland. We ontbeten en daatna gingen wij naar het strand. Het was al wat later op de dag en er was geen plek meer op het ene strand, dus we liepen naar de andere kant waar wij gisteren ook zaten. Wat wij alleen niet wisten is dat je daar zowat de hele dag in de schaduw zit. Dus dat was heel jammer. Rond 16.00 liepen wij weer terug naar het apartement. 

‘S avonds eten wij heerlijk bij Kamen Mali en was er Folklore dans. Na het eten gingen wij nog een lekker ijsje eten en hebben wij nog wat gewandelt. Daarna naar boven en lekker slapen.

Tot snel!

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s