Vakantiedagboek #4: Let’s go to the Beach

Dag 4: Fishing

Vandaag begon de dag niet heel erg vroeg. Roy en ik stonden rond half 9 op en daarna gingen wij lekker ontbijten met zijn allen op het terras. Ongeveer een uur later vertrokken wij richting het strand, het was weer heerlijk weer en dus een mooi dagje om aan het strand te liggen. Later in de middag gingen Roy en ik eventjes vissen, helaas bijten de vissen dit jaar niet zo vaak als vorig jaar. Dus wij waren best snel klaar met vissen. Na het vissen gingen wij bij de strandtent nog eventjes een drankje doen en daarna richting het appartement.

‘S avonds aten wij lekker bij Buffet Atlas en daar deden wij ook nog een drankje na het eten. Daarna gingen wij een stukje wandelen en aten wij nog een heerlijk ijsje. Daarna terug naar het appartement en slapen.

Dag 5: Cocktail Time

Vandaag stonden wij rond 8 uur op en gingen wij weer naar het strand. Het was weer heerlijk weer. Na een lekker dagje strand, aten wij ’s avonds weer bij Buffet Atlas en had ik de heerlijke tortelini Gratinati, daarna wandelde wij weer wat en hebben wij een terrasje gepakt en lekkere cocktails gedronken. Helaas was mijn cocktail niet heel erg lekker. Rond 00.30 liepen wij terug naar het appartement en gingen wij slapen.

 

Liefs Ariadne 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.