Vakantiedagboek #3; Time for a walk


Vandaag begon mijn dag weer rond 8 uur. Ik kreeg van mijn  vriend een heerlijk kopje thee in bed en ongeveer 15 minuutjes later kleedde we ons aan en gingen wij ontbijten.

Na het ontbijt namen wij de bus naar Dubrovnik. Daar kwamen wij rond 11.00 aan. Toen was het lopen naar beneden en begonnen  we meteen met winkeltjes kijken. In Dubrovnik heb je opzich wel winkeltjes, maar niet heel erg veel en anders hele dure winkels. Ongeveer 1.5 uur later was het lunch tijd en pakte wij een terasje aan de Stradun, dat is de grootste (langste) straat van Dubrovnik. Ik at een heerlijke hot sandwich with dalmatian Ham and mozzerella. Het was heel erg lekker. ‘S middags hebben wij eerst nog eventjes wat rond gelopen en uiteindelijke pakte wij om 16.30 de bus richting Cavtat, een half uur later kwamen we daar aan. Toen gingen wij lekker douche en klaarmaken om ‘ savonds een hapje te gaan eten. 

Om 20.30 werden wij uiteindelijk naar de stad gebracht en aten wij bij Rokotin een overheerlijke vleesschotel. Ook dit keer was het weer erg veel. Na het eten wandelde wij nog een stukje en luisterde wij naar Klapa (typische Kroatische muziek). Daarna liepen wij weer naar het apartement en maakte wij ons klaar om te gaan slapen.
Liefs Ariadne

Advertenties

2 gedachtes over “Vakantiedagboek #3; Time for a walk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.