Rome; Dag 3 02/03

Vandaag werden Roy en ik wakker met een heerlijk zonnetje in de kamer. Helaas was het wel weer heel vroeg, namelijk 06.30. Maar dat maakte ons niet heel veel uit. Dan konden wij namelijk lekker vroeg ontbijten. Maar eerst weer heerlijk douche. Die douche is zoo lekker!

Na dat wij gedoucht hadden en waren aangekleed gingen wij heerlijk ontbijten. Na het ontbijt pakten wij onze spullen en ging wij weer op pad. Vandaag stond het Coloseo op het programma. Dus daar gingen wij meteen heen. Jeetje, wat is Rome mooi zeg! Wij zijn zoveel mooie dingen onderweg tegen gekomen. Ook was het heerlijk weer vandaag. Jahoor, om half 10 was het al heerlijk weer om lekker in een tshirtje met korte mouwen rond te lopen.
image

image

Het was gelukkig nog niet ontzettend druk bij het Coloseo, maar er stond wel al een kleine rij. Daar moesten wij even wachten om tickets te kopen. Daarna konden wij naar binnen. Wat was dit ook weer bijzonder zeg en mooi natuurlijk.

Nadat wij het Coloseo bezocht hadden liepen wij naar enkele winkelstraten, om daar lekker even rond te neuzen. Rond een uurtje of 2 hadden wij bij de supermarkt even wat lekkers gehaald en wat brood en aardbeien om heerlijk op een bankje in het zonnetje te gaan lunchen. Na dat wij even gezeten hadden, liepen wij weer verder. Eerst richting het station, daarna richting Via del Corso. Waar wij even een beetje rond geneusd hebben in wat winkeltjes. Roy en ik kwamen allebei met volle tassen weer aan bij het hotel, met allemaal gekochte kleding. En natuurlijk heerlijke gebakjes.

Daarna hebben wij snel gedoucht en natuurlijk het gebakje gegeten, daarna liepen wij naar een Grill restaurant die om de hoek van het hotel zit. Daar hebben wij heerlijk gegrilde zalm gegeten. Het was echt heel erg lekker!

Daarna gingen wij weer naar het hotel en heerlijk slapen! Wat wij waren kapot.

 

Liefs Ariadne 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s