Vakantiedagboek Cavtat #12

Delayed

En vandaag werd zeker een hele lange dag, met maar liefst een vertraging van ongeveer 5 a 6 uur vlogen wij uiteindelijk ’s avonds om 21.45 richting Nederland. Maar voordat ik daar mee verder wil gaan, eerst een verslag van de rest van de dag.

Vandaag begon redelijk vroeg, om 07.30 was ik al druk bezig met mijn koffer inpakken en mij klaar maken voor de reis naar huis. Een half uur later gingen wij even heel snel ontbijten en daarna verder met de allerlaatste spulletjes pakken. Daarna gingen wij uitchecken en waren wij klaar om te gaan. Alleen was het zo dat wij pas om 15.30 zouden vliegen, dus dat wij nog even onszelf moesten vermaken in Cavtat. En dat was geen enkel probleem. We zijn langs geweest bij Appartement Antonio om even gedag te zeggen en daarna gingen wij bij Lucé (Atlas) een drankje drinken. Nadat drankje moesten wij weer terug naar het appartement, maar tussendoor haalde wij nog een heerlijk lunch en natuurlijk een lekker ijsje om het af te leren. Daarna liepen wij weer terug naar het appartement en werden wij meteen naar het vliegveld gebracht.

Op het vliegveld kwamen wij rond 13.15 aan en toen konden wij vrijwel meteen onze bagage kwijt en inchecken. Daarna door de douane en toen kwamen wij in het Duty free shopping gedeelte, dus wij liepen een beetje die winkel door, maar kochten niks.

Ongeveer een half uur daarna kwamen wij erachter dat ons vliegtuig erge vertraging had. Dus dat werd nog 6 uur lang op het vliegveld zitten. Dus tussen 14.00 en 21.15 moesten wij ons gaan vermaken. Ik had gelukkig mijn iPad mee en wat boeken en tijdschriften en natuurlijk mijn lieve vriendje en ouders. Waardoor het alsnog wel lang duurde, maar de tijd nog enigszins snel ging. Rond 18.00 kregen een soort doggiebag met wat te drinken, broodje en cakeje.

IMG_4307 <– en dan lig je er zo de hele dag bij 😦

En om 21.45 was het dan zover. Wij waren ready for take off en we vlogen EINDELIJK richting Schiphol, waar wij met hele erge regenen en onweer rond 00.15 aankwamen. Dat was een behoorlijk latertje geworden. Wij werden opgehaald door de mamsie van Roy, maar wat er ook nog eens was is dat de bagage niet op de band mocht vanwege de onweer en wij moesten dus nog langer wachten. Rond 01.00/01.30 waren wij eindelijk bij Roy aangekomen en wij waren gesloopt!!

Wat een dag en avontuur en wat een heerlijke vakantie. Helaas is die nu over, maar ik zal met geweldige gedachtes terugkijken op deze vakantie!

ByeBye

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s