Vakantiedagboek Cavtat #9

Feestjuhh?!

Vandaag hadden Roy en ik lekker vroeg de wekker gezet aangezien mijn paps en mams vandaag 24 jaar getrouwd zijn. Dus Roy en ik wilde hun heerlijk verrassen met een uitgebreid ontbijt. Wij hadden ‘ s ochtend meteen al een flinke work out aangezien wij beneden bij de bakker verse broodjes gingen halen. Dit moest natuurlijk allemaal heel stiekem gebeuren, dus wij rende het eerste stuk snel naar beneden. Rond 08.00 waren wij weer terug en gingen wij heerlijk ontbijten, wij hadden van alles gehaald. Zoals croissantjes, chocolade croissantjes, apfelstrüdel, berlinerbollen enz.

Rond 09.30 liepen wij richting de waterfietsen, want wij gingen net zoals de 2 vorige vakantie weer leuk waterfietsen en ik had er zin in. Wij waren ongeveer 3kwartier later bij de waterfietsen en toen gingen wij heerlijk een uurtje het water op. Daarna liepen wij weer richting het appartement om even te lunchen. Wij hadden nog heel erg veel over van vanochtend, dus dat konden wij mooi even oppeuzelen. Rond 12.30 vertrokken wij richting het zwembad van Appartement Antonio en daar hebben wij de hele middag lekker gelegen en gezwommen. Rond 17.00 gingen wij weer richting het appartement om te douche en ons om te kleden. 2 uurtjes later liepen wij naar beneden en gingen wij heerlijk bij Kamen Mali eten. Het was echt weer heeeeeeerlijk!!! IMG_4256

Nadat wij klaar waren met eten liepen wij richting een heel klein marktje die op het pleintje midden in Cavtat stond. Daar hebben wij een Kersenlikeur gekocht en nog typische Kroatische nootjes. Om 21.00 begon de Folklore. Wat echt ontzettend gaaf en leuk is. Wij genoten ervan!

IMG_4261

Na de Folklore dans en de Klapa gingen wij nog een rondje om Cavtat heen lopen. Heerlijk relaxed, genietend van de buitenlucht. Daarna haalden wij nog een lekker ijsje en toen die op was liepen wij weer richting het appartement en maakte wij ons klaar voor bed.

Tot morgen!

Liefs Ariadne

 

Advertenties

Een gedachte over “Vakantiedagboek Cavtat #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s