Vakantiedagboek Cavtat #6

Zon, zee, zwembad en monopoly

Vandaag waren Roy en ik al vroeg wakker. En voor de verandering gingen wij eens even iets anders doen dan lekker slaperig blijven liggen. Namelijk monopoly spelen, wij wilde het net begonnen potje van gisterenavond afmaken. Eigenlijk faalde dat een beetje, omdat het de monopolyreiseditie is en alles dus super klein is, dus begonnen wij opnieuw. Ongeveer rond 08.30 besloten Roy en ik om even naar de supermarkt te gaan om boodschappen te halen voor ontbijt, lunch en natuurlijk genoeg water.

Na dat wij heerlijk hadden ontbeten en onze zwemkleding weer hadden aangetrokken, liepen wij richting Appartement Antonio om daar lekker te zwemmen in het zwembad en daar lekker te gaan zonnen. Het was heerlijk. Wij hebben lekker veel gezwommen, en ook weer monopoly gespeelt aan het zwembad. Het was ook echt heerlijk weer en behoorlijk warm. Rond 14.00 ging ik even ijsjes halen bij de supermarkt. Toen ik terug kwam begon het hard te regenen. Gelukkig was die bui binnen een half uur weer weg. Maar was wel even lekker afkoelend. Rond 16.00 gingen Roy en ik weer richting het appartement. We hadden de zon wel even gezien voor vandaag. Wij gingen douche en omkleden en rond 19.30 liepen wij met zijn allen weer naar beneden en gingen wij eten bij Kamen Mali. Daar gingen wij heerlijke wok eten met natuurlijk een cocktail 🙂

Wij waren best wel vroeg klaar met eten, dus besloten wij nog een rondje te lopen om Cavtat heen. En rond 23.00 liepen wij richting het appartement en daarna gingen wij weer lekker slapen.

Slaap lekker en tot morgen!

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s