Vakantiedagboek Cavtat #5

Zon, zee, strand en monopoly.

Vandaag was niet een hele bijzondere dag. Wij hebben voornamelijk heel weinig gedaan vandaag Rond 10 uur gingen wij ontbijten. Ik at weer een yoghurtje en een broodje, dat was eigenlijk elke dag standaard.

Ongeveer een uur later vertrokken wij richting het strand. En daar hebben wij lekker gezond, gezwommen, gevist en weer gezond, gezwommen en gevist en zo kan ik het eigenlijk de hele tijd herhalen. Het was vandaag wel echt heel warm en eigenlijk al te warm op lekker op een bedje op het strand te liggen, dus rond 15.00 hadden wij onze spullen bij de bedjes laten liggen en gingen wij even bij Buffet Atlas een verfrissend drankje doen. Tegelijker tijd gingen wij gezellig even kaarten.

Daar hebben wij ongeveer een uurtje gezeten en toen liepen wij weer naar het strand om toch nog even te zonnen. Rond 17.30 hadden wij wel even genoeg zon gezien voor vandaag, dus besloten wij richting het appartement te lopen en lekker te gaan douche en omkleden.

Wij kwamen laat van het strand, dus wij liepen ook laat weer naar beneden om te gaan eten. Wij hadden besloten om weer bij Atlas te gaan eten vanavond.

Na het eten liepen wij nog even rustig langs alle winkeltjes en daarna richting het appartement. Toen wij in het appartement waren gingen wij lekker naar bed en ging ik samen met Roy beginnen aan een potje monopoly, die wij niet hebben afgemaakt aangezien wij allebei behoorlijk moe waren.

 

Tot morgen!

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.