Vakantiedagboek Cavtat #4

‘Niks moet, niksen mag’ – Roy S.

Vandaag werd ik natuurlijk weer lekker wakker naast Roy, ik had heerlijk geslapen en wij waren rond 09.30 klaar voor het ontbijt. Na het ontbijt gingen wij ons klaarmaken voor het strand. Heerlijk een dagje lekker relaxen en niks doen, zoals de titel al zegt. Wij hadden dit keer drie bedjes omdat wij vandaag toch niet heel erg lag op het strand zouden blijven, aangezien wij bij appartement Antonio een bezoekje zouden brengen en daar lekker zouden gaan zwemmen. Op het strand hebben wij heerlijk niks gedaan en verder nog beetje gevist, maar voornamelijk heel veel gezwommen.

Rond half 3 gingen wij richting ons appartement om daar even andere spullen te halen en de luchtbedden weg te brengen. Daarna liepen wij richting appartement Antonio. Daar werden wij openlijk onthaalt en hebben wij wat gedronken en apfelstrüdel gegeten, die overigens heerlijk was.

Daarna gingen Roy en ik lekker veel zwemmen in het zwembad en rond 17.30 liepen wij naar ons eigen appartement op te douche en ons klaar te maken voor ’s avonds.

Rond 20.00 liepen wij richting Rokotin, dat is een  restaurantje aan zee en zit aan de andere kant van Cavtat dan waar wij normaal eten enzo. Na dat wij daar een super grote vleesschotel hadden gegeten, zaten wij behoorlijk vol en liepen wij via een verkorte route richting Zino, om daar dan EINDELIJK cocktails te gaan drinken. En het was heerlijk, alleen het personeel was niet zo aardig. Tijdens het drinken van de cocktails waren wij ook leuk aan het kaarten. Daarna liepen wij terug richting het appartement, maar haalde wij natuurlijk even lekker een ijsje.

Rond 23.30 lagen wij heerlijk in bedje en gingen wij lekker slapen!

Tot morgen!

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s