Vakantiedagboek Cavtat #2

Prachtig en krachtig
Vandaag werden Roy en ik wakker een in groen getinte kamer in Cavtat, kamernummers 9 om precies te zijn. Het zit op dezelfde gang als het appartement van mijn ouders. Vandaag waren wij rond 07.30 wakker geworden en toen gingen wij boodschapjes doen en daarna lekker ontbijten.Rond half 10 waren wij daar mee klaar en het zag er een beetje bewolkt uit buiten, maar natuurlijk was het wel nog heel erg warm. Toen besloten wij om maar te gaan wandelen, want dat wilde wij sowieso nog gaan doen deze vakantie, dus waarom niet meteen nu. 

Wij pakte onze spullen en gingen op pad. Wij liepen eerst richting Hotel Croatia, daar gingen liepen wij via de trappen naar beneden en toen liepen wij om het ene deel van Cavtat heen. Ik heb zelf deze wandeling al een aantal keer gedaan, maar het was natuurlijk leuk om dit aan Roy te laten zien.  

Nadat rondje liepen wij weer even naar het appartement om onze spullen te pakken voor het strand. Rond 12.00 liepen wij richting het strand. Daar hebben wij ongeveer 5 uurtjes gelegen en rond 17.00 liepen wij weer terug richting het appartement. Daar gingen we douche en ons omkleden. 😃

Rond 20.00 gingen wij lekker uiteten bij Dalmatcia. Daar at ik pasta met zalm, wat ik weer erg lekker vond. Na het eten gingen wij ook nog een overheerlijk ijsje halen en nog wat winkeltjes bekijken. Rond 22.00 gingen wij weer naar het appartement, we wilde namelijk een beetje optijd gaan slapen, aangezien wij morgen naar Dubrovnik gaan.
Tot morgen! 😘
Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.