Vakantiedagboek Cavtat #1

Wat een chillheid

Vandaag was het dan zover, alle spullen waren gepakt en wij waren helemaal klaar om lekker op vakantie te gaan. Ik schrijf deze artikelen als ik weer in Nederland ben, zo kan ik ook nog lekker terugkijken op de vakantie. Maar goed, laten we snel beginnen 😉

Vandaag begon rond een uur of 7. Toen gingen wij ons klaar maken om richting Hoofddorp te gaan, want wij werden door de ouders van Roy weg gebracht. We kwamen rond kwart voor 9 bij Roy aan. Daar hebben wij nog eventjes wat gedronken en ongeveer een half uurtje later reden wij richting Schiphol. En toen waren wij aardig optijd. Wij moesten namelijk nog tot 10.30 wachten voordat wij pas onze koffers mochten afgeven.

Om 10.30 hadden we snel onze koffers afgegeven en daarna liepen wij door de douane richting de duty Free winkels. Daar een beetje rondgelopen en daarna even lekker Starbucks gehaald, aangezien wij toch nog ongeveer een uur moesten wachten voordat de gate bekend werd gemaakt.  Nadat het gatenummer bekend was gemaakt liepen wij richting gate H5. Daar moesten wij ongeveer 20 minuten wachten, daarna gingen wij boarden en liepen wij richting het vliegtuig.

  

Rond 12.30 was het vliegtuig ready for take off en gingen wij dus de lucht in richting Cavtat. Na ongeveer 2 uurtjes vliegen vlogen wij boven het mooie Dubrovnik en 5 minuten later stonden wij op de grond. Dit was de allereerste keer dat wij met easy Yet vlogen.

Nadat wij geland waren, moesten wij nog even langs de paspoorten controle en daarna onze koffers ophalen. Toen we onze koffers hadden liepen wij naar buiten en daar werden wij opgehaald door de zoon van de eigenaresse van het appartement. En werden wij naar het appartement gebracht. Wij kwamen daar rond 16.00 aan en het was behoorlijk warm in Cavtat. Nadat wij even wat boodschapjes hadden gehaald en onze spulletjes een beetje hadden uitgepakt, liepen wij richting het strand Kamen Mali, om daar even lekker een duik te nemen. Na ongeveer een uur daar geweest te zijn liepen wij weer richting het appartement om lekker te gaan douche en ons om te kleden. Rond ongeveer 20.00 liepen wij richting Buffet Atlas, want zoals onze traditie is, eten wij daar altijd op de eerste avond als wij in Cavtat zijn. Dus vandaag ook. Ik had heerlijk Tortelinni Gratinatie en Roy had pasta met Olijven. Het smaakte weer erg goed!! 🙂

Rond 23.00 liepen wij weer richting het appartement, met heerlijke gevulde buikjes van het lekkere eten.

Wat wordt dit een heerlijke vakantie 😉

Tot Morgen,

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s