Boost Camp #1: Brussel

Vandaag stond er een hele drukke dag op het programma, namelijk Brussel. We gingen namelijk op bezoek bij wat Hotels en Food & Beverage. De dag begon om 5 uur. Nou, dat was de tijd dat ik opstond, laat ik het zo zeggen. We moesten namelijk om 06.00 verzamelen. Helaas kwam de bus 1 uur later dan gepland. Want het sneeuwde behoorlijk. Dus wij stonden lekker met zijn allen in onze Tenue De Ville in de kou. Om half 8 reden we uiteindelijk weg. En rond half 11 kwamen wij aan bij het eerste hotel, namelijk het Sheraton hotel. Het is een hotel wat valt onder Starwoods hotel. In het Sheraton hebben wij een presentatie gehad met daarna een passende rondleiding. We hebben verschillende kamer en zalen bekeken.

Na het Sheraton hotel werden wij weer met de bus opgehaald en reden we verder naar de allereerste Food & Beverage locatie. Dat was Belga queen. Dat was een hele mooie patisserie dat vroeger eerst een hotel was, daarna een bank en nu omgetoverd tot restaurant en club. Ik vond het heel erg gaaf om het te zijn. Hun concept is dat ze in alle gerechten en zelfgemaakte dranken, Belgische producten gebruiken. Dus alles wat je eet zit minstens. 1 Belgisch product in. Zo gingen wij hier ook lunchen, wat super lekker was.

bc1                        bc2

Na dat we bij Belga Queen waren geweest gingen we lopend en met de metro verder richting de volgende Food & Beverage bestemming. Namelijk Cook & Book. Dit heeft als concept dat het een boekenwinkel is met een restaurant erin. Wat natuurlijk super origineel en leuk is. Ook hier kregen we een gezonde lunch aangeboden.

Daarna gingen we door naar het volgende hotel. Namelijk het Aloft hotel. Ook het Aloft hotel. Het Aloft hotel valt ook onder de Starwoods hotels. Alleen is hun concept heel erg anders. Bij het Aloft is het namelijk zo dat zij willen dat het allemaal wat moderner wordt. Kortom: de klant zelf laten inchecken, geen restaurant, geen roomservice. Bij het Aloft willen ze dat ze met zo min mogelijk personeel een hotel kunnen runnen. Hij aantal per dag staat op dit moment met 30 man per dag.

Na het bezoek aan het Aloft hotel liepen we richting de bus. Want we werden met de bus naar het volgende restaurant gebracht waar we uiteindelijk zouden gaan dineren.

 

bc3

Het was een hele lange maar zeker leuke en leerzame dag!!

Liefs Ariadne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s