Weekendje Maastricht #3

Vandaag was het onze laatste dag hier. We zonden vroeg op om meteen te kunnen ontbijten om half 8. Dat deden wij en rond half 9 waren we klaar met ontbijten en liepen wij terug naar omze hotelkamer. We pakte onze koffer verder in en gingen ons nog even omkleden. Om 10 uur waren we helemaal klaar. Spullen gepakt en rond kwart voor 11 checkte we uit en bestelde wij een taxi om ons even naar het centrum te brengen. Eenmaal in het centrum aangekomen moesten wij wachten tot de winkels opengingen. Met zware en vele bagage gingen wij samen opzoek naar een bakkerij waar ze orginele limburgse vlaaien verkopen. Uiteindelijk hadden wij die gevonden na veel gedoe en liepen wij weer terug richting de Markt. Daar stapte wij op de bus naar het station.

Wij hadden echt heel veel gedoe met de treinen, in totaal hebben wij er ongeveer 5 uur over gedaan om thuis te komen. Helaas voelde ik me ook wat ziekjes vandaag.
Maar ondanks alles was het een super leuk en geweldig weekend samen met mijn vriendje en is het zeker voor hethaling vatbaar!

IMG_1821.JPG

Liefs Ariadne

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13053379/?claim=bj9qhwpek3p”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

Een gedachte over “Weekendje Maastricht #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s